Rólunk

ALEXANDERÉRT ÉS A HIGGY BENNEM PROGRAMÉRT ALAPÍTVÁNY

ÜDVÖZLÖK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT AZ OLDALON!

Történetünk

Röviden szeretném elmesélni az oldal ,és maga a program létrejöttének történetét.

Jáger Mónikának hívnak,39 évesen két nagy fiú édesanyjaként nagy reményekkel és szeretettel vártuk családunk legifjabb tagját, Alexandert ! :-) A mi kis csodánk úgy döntött,hogy az előírt időpontnál korábban szeretne megismerni minket! Ezzel a döntésével magával hozott egy megoldandó feladatokkal teli kis csomagot. Ezt a csomagot hívjuk mi próbatételnek! A mi kisfiúnk,aki számunkra maga a csoda úgy döntött,hogy nem adja fel és a segítségemmel minden akadályt ha némi késéssel is,de legyőz! A koraszülött osztályon eltöltött 2,5 hónap alatt találkoztunk pozitív, illetve negatív tapasztalatokkal.

Viszont egyet tudok,mindez,ahol most tartunk nem sikerült volna, ha nem alkalmazom azokat a technikákat ösztönből, amit az anyai szívem diktált! Ezt a programot azért hoztam létre,hogy segítsen minden olyan szülőnek,akinek gyermeke próbatételes! Gondolom sokakban felmerül a kérdés, hogy mit is takar a próbatétel szó és miért ezt használom?

Nem hiszek abban,hogy görcsösen ragaszkodnunk kellene a 20,vagy akár 30 évvel ezelőtt berögződött negatív megbélyegezéshez. Azzal,hogy egy gyermeket,fogyatékosnak vagy sérültnek nevezünk többet ártunk mint használunk!

Talán előttetek sem titok,hogy a tudatalattinknak csodálatos hatalma van, mindent befogad,a pozitív és negatív szavakat,gondolatokat egyaránt! Ez a program azért született,hogy megmutassuk,másként is lehet gondolkodni, élni,orvosi segítség mellett,különböző terápiákkal,és elsősorban hittel. A hit szó alatt azt értem,hogy bármilyen elkeserítő diagnózist is kaptunk,talpon kell maradnunk,és feltétel nélküli bizalmat kell szavaznunk a gyermekünknek!

Ez nagyon fontos!

Ha te nem hiszel benne,akkor ki fog? Ahhoz,hogy a nehézségeket legyőzze fontos, hogy mi szülők maximális támogatást tudjunk neki nyújtani,lelkileg és fizikailag is egyaránt! Ehhez pedig nyitottnak kell lennünk egy új, másfajta gondolkodásmód felé.

Remélem hasznos volt ez a kis ismertető. Amennyiben segítségre van szükséged, illetve bármilyen kérdésed felmerül, írj nekünk nyugodtan! Ezúton is köszöntünk az oldalon!